Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

A3 break tfsi en A5 tfsi

5,0 rating
10/12/2019

Al 2 maal mogen rekenen op de goede zorgen van een topteam dat met kennis van zaken de nodige werken uitvoert zonder dat de prijzen de pan uitswingen.

Annick Jaumain

Response from TSC de Betuwe B.V.

Beste klant,
Dank voor uw vertrouwen in onze deskundigheid en klantbenadering!
Team TSC

Goed en vakkundig

4,0 rating
10/12/2019

Goed en vakkundig

Autobedrijf Wondergem

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Kort maar krachtig… dank!
Team TSC

Vakkundig!

5,0 rating
10/12/2019

Echte vakmensen, vriendelijk en klaar volgens prijs en afspraak

Jan

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor deze review!
Team TSC

Deskundige hulp met persoonlijke dienstverlening

5,0 rating
10/12/2019

Kennis, ervaring en zeer klantgericht zijn de kenmerken van dit bedrijf. Mijn auto laten reviseren voor een billijke prijs en met een maximaal resultaat. In tweede instantie met een geheel ander probleem weer zeer goed geholpen inclusief transport van de auto. In één woord: top service!

Henk Bakker

Response from TSC de Betuwe B.V.

Beste klant,
Hartverwarmende woorden! Hartelijk dank daar voor. In uw ‘kenmerken’ beschrijft precies wat we willen zijn. Fijn dat u uw ervaring ook met andere klanten wil delen.
Team TSC

p.baum

5,0 rating
10/12/2019

goede service vriendelijk en verstand van zaken

piet

fijn bedrijf

5,0 rating
10/12/2019

we hebben veel motor laten reviseren, de meeste van de VAG groep
goede reparaties, nadien geen klachten meer gehad van de auto’s

Auto's 't harde

olie verbruik 2.0 tfsi

10/12/2019

ook mijn mooie Audi 2.0 tfsi gebruikte olie, na een snelle afspraak en snelle maar goede reparatie nu nog altijd geen meldingen.
zeer goed geholpen en alles word goed en duidelijk uitgelegd.

kevin

Olie verbruik Volkswagen Transporter 2010, 180 pk

01/11/2019

in juni 2019 is er een gereviseerd onderblok ingezet (nieuwe cilinders, nieuwe zuigers, en nieuwe zuigerveren). Nu zijn we 8.000 km verder en er hoeft nog steeds geen druppel olie bij.
Er was goede uitleg, duidelijke afspraken en die zijn ook nagekomen. Wij zijn blij dat wij met jullie in contact zijn gekomen, niks geen vaag gedoe, keiharde beloftes , bedankt.
C. van Zuijlen

C. van Zuijlen

Professionals

5,0 rating
16/09/2019

They did a really good job on my audi a6 2.0tfsi
The car was eating oil and had a camshaft problem.
After the reparation the engine runs nice and smooth.
I can only recomend them!
Thank you for professional job! Well done!

Marton Kajlinger

Response from TSC de Betuwe B.V.

Dear customer,
Thank you very much for this kind review. Good to hear that you are enjoying your car again! And of course thanks for the recommendation!
Team TSC

Audi A3 1.8 TFSI (2009) - olie probleem opgelost

5,0 rating
13/09/2019

Zeer goede service. Het typische probleem dat mij dus ook overkwam helaas. Olieverbruik was 1 : 450 km !! nu na 3.000 km nog steeds vol oliepeil. Helemaal tevreden met de service. Reparatie was niet goedkoop en auto een week kwijt maar was in vertrouwde handen. Ik raad het bedrijf zeker aan bij anderen. Bedankt voor de goede reparatie, service en uitleg.

W. Groenveld

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super dat u zo tevreden bent met onze service en dienstverlening! De investering in uw auto is het waard! Dank voor de aanbeveling!
Team TSC