Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Olieverbruik opgelost

5,0 rating
19/06/2018

Mijn 8 jaar oude C4 Picasso met THP motor ( ja die van BMW en Mini, verbruikte bijna meer olie dan benzine. (Ruim 138000km) 2 ltr op 1000km. Inhouden bij constante snelheid en heel traag schakelen. Dus opzoek naar een bedrijf dat hier iets mee kon. Ik kwam dus terecht bij TSC de Betuwe. Mail gestuurd en kort erna een telefoontje van Peter. Goede werk en prijsafspraak gemaakt. Rondleiding gehad in bedrijf. Na een werk de auto weer opgehaald. Wat een verschil in rijden/schakelen. Als het beloofde verbruik van olie 1 op 6000 is ben ik weer blij.

Martin

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hallo Martin,
Namens het team van TSC De Betuwe dank voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en dat we je Picasso een ‘2e leven’ hebben kunnen geven en dat je er weer plezier aan beleeft!

Top gerepareerd! Bedankt.

5,0 rating
05/06/2018

In februari mijn seat met een 1.8 tfsi motor laten repareren vanwege het hoge olie verbruik, om de 500 km een liter. Nu na 6000km! nog geen druppel verbruikt. Top gerepareerd! Bedankt.

Gerk Timmer

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hallo Gerk,
Goed te horen dat je tevreden bent met de reparatie en onze service! Namens ons team hartelijk dank voor je review!
Team TSC

Service en kwaliteit!

5,0 rating
26/03/2018

Service en kwaliteit, dit zijn de eerste 2 woorden die in mijn hoofd opkomen wanneer ik denk aan mijn ervaringen met TSC de Betuwe. Ongelofelijk veel pech gehad met mijn Golf maar Peter van TSC heeft mijn vertrouwen in de auto toch weten te herstellen! Altijd keurig te woord gestaan en van de resultaten tot de afwikkeling altijd erg tevreden geweest. Ookal is het een half uurtje rijden, ik zal hier zeker mijn toekomstige auto’s in onderhoud houden!

Jelle

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hallo Jelle,
Goed te horen dat je onze service en kwaliteit zo hoog inschat! Dat vinden we ook uitermate belangrijk. Fijn dat jij dat ook zo ervaren hebt!
Dank voor je review!
TSC-team

Mijn Audi "misbruikt" geen olie meer

5,0 rating
05/03/2018

Ik ben superblij!! Mijn Audi had het beruchte “olie verbruikprobleem” door de zuigerveren…
Audi neemt geen verantwoording, dus ik moest een andere oplossing bedenken.
TSC in Geldermalsen biedt oplossing voor dit probleem. Gezien het werk wat verricht is, is de prijs eigenlijk best laag! En super gedaan. Mijn Audi “misbruikt” nu geen olie meer, en de auto loopt weer lekker pittig. Ik merk echt verschil. En de klantenservice is top. Er is b.v. een leenauto beschikbaar. En ook andere dingen zijn gewoon te bespreken en op te lossen. Ik kan het iedereen aanraden het “olieprobleem” hier te laten oplossen.
De prijs weegt zeker op tegen de waardevermindering van je auto door dit olieprobleem. Ik kon mijn auto mét olieprobleem bij dealers alleen nog maar inruilen door 5000 euro minder aan inruil te ontvangen. 🙁
De kosten van laten maken bij TSC zijn minder, dus daar heb ik voor gekozen. Ik ben blij met deze keuze. nu kan ik weer jaren rijden en hoef ik ‘m niet in te ruilen want de auto loopt weer als een nieuwe!!!

Rian

Response from TSC de Betuwe B.V.

Fijn te horen dat de auto het weer naar behoren doet! En natuurlijk ook super om te horen dat onze service wordt gewaardeerd!
Dank!
TSC-team

Eerlijk en prima bedrijf

5,0 rating
02/01/2018

Reparatie kon binnen een week en werd binnen de afgesproken tijd gedaan.
Goede uitleg wat er gerepareerd was en kon tevens een leenauto meekrijgen tegen een zeer schappelijke prijs.
Kortom een eerlijk en prima bedrijf.

A.M Oorschot

Response from TSC de Betuwe B.V.

Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening en hartelijk dan voor deze review!
TSC-team

Alles prima

5,0 rating
12/11/2017

Mijn distributieketting had een tandje overgeslagen met als gevolg dat de kleppen door de zuiger geslagen waren. Met TSC in contact gekomen en ben verrast door de aangename manier waar ik het gesprek gevoerd heb. Dat gaf gelijk een goed gevoel. Ook bij het ophalen kwam ik met de trein en zij hebben zelf aangeboden om mij van het station te halen. Dat lijkt een kleine geste maar het is hoe ze daar met klanten omgaan. De auto rijdt nu weer supergoed. Ze hebben een klein minuscuul lekje gevonden in de radiator, die ze ook gelijk vervangen hebben. Mijn garage heeft nog een inspectie uitgevoerd. Alles prima. Ook dat ik een jaar garantie krijg op de werkzaamheden is niet niks.

Peter Verschuure

Response from TSC de Betuwe B.V.

Beste Peter, fijn dat we je van dienst konden zijn en de auto weer naar behoren presteert. En natuurlijk super om te horen dat onze dienstverlening gewaardeerd wordt! Dank!
TSC-team

Top bedrijf

5,0 rating
11/10/2017

Top bedrijf daar kunnen een hoop dealers(Importeurs) wat van leren .
Service Top.
Weer geweldig geholpen.

Theo

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hallo Theo, dank voor deze korte maar krachtige uiting van waardering! Super!
TSC-team

Vakkundig en goedkoop

4,0 rating
26/09/2017

Audi S5 met V8 motor de distributie ketting vernieuwd wat een ingrijpende klus was. Deze reparatie is vakkundig en goedkoper uitgevoerd dan door een VAG garage. Dank Eggbert

Eggbert

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hallo Eggbert, goed te horen dat je tevreden bent en onze dienstverlening op waarde schat! Dank daarvoor!
TSC-team

Ongelooflijk maar waar

5,0 rating
03/03/2017

In de kroeg met vrienden besprak ik m’n problemen met m’n Audi. Hij zuipt olie….bekend probleem. Een vriend tipte me op TSC. Ongelooflijk: heldere diagnose, super service, snelle actie en voor een bedrag dat de helft lager is dan bij de dealer! Ongelooflijk maar waar. En dan ook nog 12 maanden garantie…Ik bespaar minsten 500 euri per jaar en m’n auto loopt als een zonnetje…Absolute aanrader

John

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hallo John,
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn dat we hebben kunnen helpen!
TSC-team

Perfect geholpen

5,0 rating
06/12/2016

Audi a6 2.0 tfsi met het bekende probleem van te hoog olieverbruik ter reparatie aangeboden.
Resultaat: perfect geholpen, binnen de gestelde termijn en keurig weer voor de deur afgeleverd!
De kosten zijn minder dan de helft dan wanneer de auto bij de audi-garage zou zijn gebracht.
Prima bedrijf!
Dennis

Dennis Spier