Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

A5 2.0 tfsi

5,0 rating
16/03/2019

Gisteren onze a5 2.0 tfsi gaan ophalen. Deze had het gekende probleem met het olieverbruik. Supervriendelijke ontvangst, goeie uitleg en redelijke prijs. Ik kan niet meer zeggen dan dat we tevreden zijn. Weer zorgeloze kilometers en met 24 maand garantie op de herstelling! Zeker een aanrader!!

Carter sam

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor de lovende review! We zijn blij dat we u naar behoren hebben kunnen helpen en wensen u veel onbezorgde en ‘olie-loze’ kilometers toe!
Team TSC De Betuwe

Bmw 520D 2011 160000 KM

1,0 rating
15/02/2019

Mijn tweede BMW waarbij de distributieketting problemen geeft. Bij de eerste Bmw breekt de ketting op 140000 km (4.5jaar oud) en loopt de motor volledig in elkaar. Bmw amsterdam doet niks kosten rond 7000 euro. Nu mijn tweede Bmw volledig in onderhoud bij de dealer wil niet meer starten voor de deur. Auto wordt naar Bmw naarden gesleept en diagnose is dat de distributieketting uitgerekt is en de motor er uit moet . Auto te oud volgens Bmw en net boven 150000 km om mij tegemoet te komen. Kosten rond de 4000 euro voor reparatie. Toen ben ik online gaan zoeken naar een garage met Bmw distributieketting reparatie ervaring en kwam uit bij Tsc de Betuwe. Fantastisch geholpen en ook al mijn ander onderhoud inclusief Apk gelijk laten uitvoeren. Auto netjes thuis afgeleverd en had van begin tot eind het gevoel dat ik gehopen werd ipv bang was dat ik onnodig veel moest betalen voor onderdelen en reparatie uren zoals iedereen bij Bmw gewend is. Peter Sap heeft alles netjes volgens afspraak afgehandeld. Helemaal geweldig. Veel dank!

Joris van der Heijde

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Van der Heijde,
Dank voor uw uitgebreide beoordeling en lovende woorden! Goed te horen dat onze specialisatie op zware motorschades z’n vruchten afwerpt!
Team TSC

SEAT EXEO 1.8TSI

5,0 rating
15/02/2019

Nadat wij er pijnlijk achter gekomen zijn dat onze recent aangeschafte EXEO een olie slurper bleek te zijn, zijn we op zoek gegaan naar een werkplaats om de motor te laten reviseren. TSC bleek ons een goede keuze. Het personeel is vriendelijk, belangstellend en niet geheel onbelangrijk zeer kundig! De recensies liegen er niet om!
Onze EXEO was binnen de afgesproken tijd klaar en ook de kosten waren volgens opgave. De auto rijdt weer als een zonnetje en het olie verbruik is weer zoals het hoort te zijn. Wat op mij nog de meeste indruk maakt is de keiharde 24 maanden en ongelimiteerde km garantie op de reparatie!
Kijk, dat is pas vertrouwen hebben in je monteurs en service naar je klanten!
Top gedaan team TSC!

Albert van der Hout

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Van den Hout,
Dat doen we het liefste, indruk maken! 😉 Ons werk, onze prijs, onze voorwaarden maar vooral onze dienstverlening moet een positieve indruk achterlaten. Fijn dat we daar bij u in geslaagd zijn.
Hartelijk dan voor uw lovende beoordeling!
Team TSC

Audi A5 Cabrio 2,0 TFSI Quattro

5,0 rating
17/01/2019

Hallo Peter SAP,
ich bin bereits seit dem 31. Mai 2018 ein zufriedener Kunde von Ihnen, Mein Audi wurde “damals” in nicht einmal 3 Tagen modefiziert und repariert. Der Oelverbrauch von fast 1 Liter pro 1000 wurde Stand Januar 2019 nach 10.000 gefahrenen Kilometern auf 0,07 pro 1000 Kilometern herutergefahren. (also vorher fast 10 Liter – jetzt 0,7 Liter) Eine professionelle Leistung
zum echten Paket Kampfpreis . Albrecht Püschel aus Essen in NRW

Anonymous

Response from TSC de Betuwe B.V.

Sehr geehrter Herr Püschel,
Herzlichen Dank für Ihre Bewertung! Mittlerweile konnten wir mehreren hunderte deutschen Kunden zur voller Zufriedenheit helfen! Schön zu hören, dass auch Sie dazu gehören!
Team TSC

Vakmannen

5,0 rating
22/10/2018

De officiële VW dealer A-Point Amsterdam zuid-oost liet mij en kon geen diagnose stellen. Ben zeer blij met deze specialisten. Hebben zowel storing als hoog olieverbruik verholpen. Rijdt sinds 2 weken weer als een speer. Blij dat er nog vakmannen zijn!

P Reinewald

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Reinewald,
Super dat we u zo goed van dienst konden zijn! Dank voor de positieve beoordeling!
Team TSC

BMW N47 318 D 143 pk

5,0 rating
15/10/2018

Het bekende verhaal bij deze motoren is meer dan keurig opgelost door dit bedrijf. Het leek mij handig nu de motor er toch uit was om meteen alles wat discutabel was qua levensduur meteen ook te vervangen cq te reinigen. Heb dus meteen de waterpomp laten vervangen die licht hoorbaar was, koppeling vervangen, roetfilter uit voorzorg laten reinigen, tal kleine dingen zijn ook meteen aangepakt. Al met al kan ik weer een hele tijd goed vooruit. Wat mij opvalt, ze hebben het razend druk, echter ze nemen ruim de tijd voor uitleg aan de klant, vriendelijk, kundig personeel, zeer vriendelijke eigenaar. De eigenaar heeft overigens een postuur alsof hij de motorblokken met blote handen uit de auto trekt. Dit is overigens niet zo heeft hij mij verzekerd. Ben nu 5000 km verder auto rijd zoals BMW het bedoeld heeft GEWELDIG.

Gerrit de Wit

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer De Wit,
Goed te horen dat u weer optimaal van uw auto kunt genieten! En we zijn blij dat u onze dienstverlening zo op prijs stelt! We proberen, ondanks de drukte, inderdaad altijd tijd te vinden om onze klanten goed te woord te staan en een goede uitleg te geven! Dat is de basis van vertrouwen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Team TSC

BMW distributieketting

5,0 rating
07/10/2018

Dat de auto middenin de vakantie het zou begeven was nooit gedacht. Eenmaal terug in NL was het spannend om te horen of de motor niet total loss zou zijn en of de bedragen die de merkdealer had genoemd inderdaad realiteit waren. Ze hebben hem gerepareerd, hij loopt weer als een zonnetje en dat tegen een prijs die de merkdealer van schaamte zou moeten kleuren. Wat ben ik blij dat er nog bedrijven zijn als TSC, want met hun kunde en eerlijkheid is elke klant tevree….zegt het voort

AT, Noord-Holland

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Tan,
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over de reparatie, de prijs en onze dienstverlening!
Team TSC

BMW 520D

5,0 rating
24/09/2018

N47D2.0 motorcode, als je er wat over leest kom je al gauw bij de achilleshiel van deze motor nl de slijtage en broosheid van de distributieketting. Het specialisatiegebied van TSC de Betuwe en dat is ook te merken: het bedrijf straalt vakmanschap, vriendelijkheid en betrouwbaarheid uit. Dan heb ik het nog niet over de prijs gehad die in vergelijking met andere bedrijven gewoonweg laag te noemen is. Al met al een erg prettige ervaring en zeker aan te bevelen als je auto deze problemen heeft. en het verschil na de reparatie is mijn inziens enorm, motor loopt zoveel stiller, reageert beter op gaspedaal kortom ; ik zit met een big smile achter het stuur.

Chris Naderman

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Naderman,
Goed te lezen dat we bij u weer een lach op het gezicht hebben weten te krijgen 😉 !Dank voor de uitgebreide beoordeling en fijn dat onze dienstverlening zo goed bevallen is; daar doen we het voor!
Nogmaals dank!
Team TSC De Betuwe

Nette prijs

5,0 rating
13/07/2018

Ben gelukkige eigenaar van een fraaie Passat CC met een 1.8 TSI motor. Jarenlang ging het prima met het olieverbruik (viel binnen de marges die VW hanteert), ongeveer 1 ltr op 2500 km. Nadat de auto meer dan 100.000 km gedraaid had, ging er langzamerhand steeds frequenter olie in. Dit is een ongemerkt proces. Totdat je scherp gaat opletten en dan kom je tot de conclusie: dit kan niet goed zijn; 1 ltr. op < 1250 km . Als ik de verhalen op de diverse site's lees, is dat voor sommige nog niet een reden om over te gaan tot reparatie/revisie van de motor. Ik heb samen met mijn vakgarage in onze woonplaats alle mogelijkheden bekeken en ook wat de meest effectieve oplossing was voor het olieverbruik. Dan kom je (automatisch) uit bij TSC de Betuwe. Zelf hechtte ik veel waarde om op de hoogte te worden gehouden van het verloop van deze ingrijpende klus. Aan die wens is ruimschoots voldaan. De belangrijkste aanbeveling is natuurlijk dat de reparatie voor een nette prijs en zeer kundig is uitgevoerd. Ik mag en zal u bij ieder aanbevelen als het gaat om dit type reparaties; chapeau !
m.v.g.,
GJ

een klant uit Veenendaal

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Goed te horen dat u onze dienstverlening zo waardeert en dat u ons zo sterk aanbeveelt!
Team TSC De Betuwe

Audi A5 laten repareren

5,0 rating
26/06/2018

Mijn Audi a5 laten repareren, verbruikte te veel olie.
Keurig uitgevoerd en altijd netjes te woord gestaan.
Bedankt!

Rik

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hallo Rik,
Hartelijk dank voor de positieve terugkoppeling! Het doet altijd goed om te horen dat ons werk maar ook onze klantgerichte instelling op waarde worden geschat!
Team TSC