Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Professionals

5,0 rating
16/09/2019

They did a really good job on my audi a6 2.0tfsi
The car was eating oil and had a camshaft problem.
After the reparation the engine runs nice and smooth.
I can only recomend them!
Thank you for professional job! Well done!

Marton Kajlinger

Response from TSC de Betuwe B.V.

Dear customer,
Thank you very much for this kind review. Good to hear that you are enjoying your car again! And of course thanks for the recommendation!
Team TSC

Audi A3 1.8 TFSI (2009) - olie probleem opgelost

5,0 rating
13/09/2019

Zeer goede service. Het typische probleem dat mij dus ook overkwam helaas. Olieverbruik was 1 : 450 km !! nu na 3.000 km nog steeds vol oliepeil. Helemaal tevreden met de service. Reparatie was niet goedkoop en auto een week kwijt maar was in vertrouwde handen. Ik raad het bedrijf zeker aan bij anderen. Bedankt voor de goede reparatie, service en uitleg.

W. Groenveld

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super dat u zo tevreden bent met onze service en dienstverlening! De investering in uw auto is het waard! Dank voor de aanbeveling!
Team TSC

Ook voor België een vertrouwd adres

5,0 rating
10/09/2019

Via mijn BMW dealer in Deurne ( België) gewezen op adres in Geldermalsen. Alles verlopen volgens
afspraak. Vertellen heel duidelijk wat er mankeerde, en kwamen na wat ze beloofde.
Vertrouwd adres.

peter stoofvia mijn BMW

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor uw beoordeling en waardering!
Team TSC

Olieverbruik TSI

5,0 rating
10/09/2019

Op 30 april 2019 onze VW Tiguan, 20 TSC na overleg en afspraak gebracht bij TSC. Goede ervaringen gelezen op internet. Leenauto
geregeld en na 4 dagen de auto weer opgehaald. Onder de motorkap was niet te zien dat een gedeelte “los” was geweest. Goede service en vriendelijke mensen.
Nu na 8000 km ermee te hebben gereden GEEN olieverbruik. Was 1 liter op ongeveer 500 km. Nog steeds tevreden over de reparatie. Wat mij opviel
was de opgeruimde nette werkplaats. Afspraken omtrent reparatie waren duidelijk en vastgelegd. Zeer tevreden.

Nijholt

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor deze (2e) review! We zijn erg blij met uw mooie woorden!
Team TSC

TSC de Betuwe is een absoluut top bedrijf!!!

5,0 rating
10/09/2019

In september 2018 de motor van onze Peugeot 5008 1.6 THP 156pk volledig laten reviseren – en met succes!!! En complimenten voor de correcte dienstverlening en klantvriendelijkheid. Je merkt aan de telefoon direct dat je te maken hebt met mensen die de kennis in huis hebben. Weten wat ze doen en hun beloftes waarmaken. Nu een jaar later zien we geen olie verbruik meer en presteert de motor optimaal. Vanaf september 2018 hebben we direct Xmile (biologisch brandstofadditief) aan de brandstof toegevoegd en na controle in juni 2019 blijkt de motor volledig schoon, is het brandstof verbruik en de uitstoot gedaald. De Peugeot dealer bleek daarentegen destijds in september 2018 €1.500,- duurder en de garantie is dan slechts een halfjaar in tegenstelling tot een jaar garantie die wordt geboden door TSC de Betuwe. TSC de Betuwe is een absoluut top bedrijf!!!

Henk

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Van sommige beoordelingen krijgen we echt een beetje blosjes op onze wangen….! Hartelijk dank voor de lovende woorden en nog veel rijplezier met die mooie auto!
Dank!
Team TSC

BMW 528

5,0 rating
10/09/2019

Zeer goede ondersteuning en begrip met ophalen van mijn auto en het verzorgen van een leenauto, zeer deskundige monteurs, duidelijke uitleg en zeer competitieve prijs.
Mijn dank voor het weer volledige herstellen van mijn auto

Niels de Hart

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Fijn dat onze dienstverlening naar tevredenheid was! En natuurlijk bedankt voor de (2e) beoordeling!
Team TSC

Te hoog olieverbruik

5,0 rating
08/09/2019

Bij een kilometerstand van 150.000 was het olieverbruik van mijn AUDI 2.0 TFSI van bouwjaar juni 2009 opgelopen tot 1 liter per circa 600 km. Afspraak gemaakt met TSC voor reparatie van het olieverbruik.
De reparatie is volgens afspraak uitgevoerd. Het olieverbruik is zeer sterk gereduceerd. Na 12.000 km is het verbruik minder dan 0.5 liter. Een uitstekend resultaat.

Wim Roth

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Team TSC

Distributie ketting BMW X3

5,0 rating
05/09/2019

Kon mijn auto na 48 uur ophalen. Auto rijdt weer fantastisch en reparatie was voordeliger dan BMW garage

Van iperen

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Mooi dat u weer kunt genieten van uw prachtige auto! We hopen dat u er nog vele jaren plezier van heeft!~
Team TSC

Motor van mij Peugeot 5008 opgeknapt

5,0 rating
05/09/2019

Mijn auto gebruikte heel veel olie en begon vreemde geluiden te maken. Bij de Peugeot garage gaven ze mij als advies een nieuwe auto te kopen.
TSC kon dit probleem wel voor mij oplossen, het was een grote reparatie, maar de motor loopt weer als een zonnetje.
Goed en eerlijk advies, nette service en zeer behulpzaam.

Sander

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Goed te horen dat u zo tevreden bent over onze klantbenadering. Top dat u weer van uw ‘oude’ auto kunt genieten!!
Team TSC

Turbo vervangen bmw

5,0 rating
05/09/2019

Zeer goede service, betaalbaar, vakkundig en vriendelijk personeel en er wordt netjes gewerkt.

J Dieleman

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw lovende woorden!
Team TSC