Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

BMW N47 318 D 143 pk

15/10/2018

Het bekende verhaal bij deze motoren is meer dan keurig opgelost door dit bedrijf. Het leek mij handig nu de motor er toch uit was om meteen alles wat discutabel was qua levensduur meteen ook te vervangen cq te reinigen. Heb dus meteen de waterpomp laten vervangen die licht hoorbaar was, koppeling vervangen, roetfilter uit voorzorg laten reinigen, tal kleine dingen zijn ook meteen aangepakt. Al met al kan ik weer een hele tijd goed vooruit. Wat mij opvalt, ze hebben het razend druk, echter ze nemen ruim de tijd voor uitleg aan de klant, vriendelijk, kundig personeel, zeer vriendelijke eigenaar. De eigenaar heeft overigens een postuur alsof hij de motorblokken met blote handen uit de auto trekt. Dit is overigens niet zo heeft hij mij verzekerd. Ben nu 5000 km verder auto rijd zoals BMW het bedoeld heeft GEWELDIG.

Gerrit de Wit

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer De Wit, Goed te horen dat u weer optimaal van uw auto kunt genieten! En we zijn blij dat u onze dienstverlening zo op prijs stelt! We proberen, ondanks de drukte, inderdaad altijd tijd te vinden om onze klanten goed te woord te staan en een goede uitleg te geven! Dat is de basis van vertrouwen. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Team TSC

BMW distributieketting

07/10/2018

Dat de auto middenin de vakantie het zou begeven was nooit gedacht. Eenmaal terug in NL was het spannend om te horen of de motor niet total loss zou zijn en of de bedragen die de merkdealer had genoemd inderdaad realiteit waren. Ze hebben hem gerepareerd, hij loopt weer als een zonnetje en dat tegen een prijs die de merkdealer van schaamte zou moeten kleuren. Wat ben ik blij dat er nog bedrijven zijn als TSC, want met hun kunde en eerlijkheid is elke klant tevree….zegt het voort

AT, Noord-Holland

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Tan, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over de reparatie, de prijs en onze dienstverlening! Team TSC

BMW 520D

24/09/2018

N47D2.0 motorcode, als je er wat over leest kom je al gauw bij de achilleshiel van deze motor nl de slijtage en broosheid van de distributieketting. Het specialisatiegebied van TSC de Betuwe en dat is ook te merken: het bedrijf straalt vakmanschap, vriendelijkheid en betrouwbaarheid uit. Dan heb ik het nog niet over de prijs gehad die in vergelijking met andere bedrijven gewoonweg laag te noemen is. Al met al een erg prettige ervaring en zeker aan te bevelen als je auto deze problemen heeft. en het verschil na de reparatie is mijn inziens enorm, motor loopt zoveel stiller, reageert beter op gaspedaal kortom ; ik zit met een big smile achter het stuur.

Chris Naderman

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Naderman, Goed te lezen dat we bij u weer een lach op het gezicht hebben weten te krijgen 😉 !Dank voor de uitgebreide beoordeling en fijn dat onze dienstverlening zo goed bevallen is; daar doen we het voor! Nogmaals dank! Team TSC De Betuwe

Nette prijs

13/07/2018

Ben gelukkige eigenaar van een fraaie Passat CC met een 1.8 TSI motor. Jarenlang ging het prima met het olieverbruik (viel binnen de marges die VW hanteert), ongeveer 1 ltr op 2500 km. Nadat de auto meer dan 100.000 km gedraaid had, ging er langzamerhand steeds frequenter olie in. Dit is een ongemerkt proces. Totdat je scherp gaat opletten en dan kom je tot de conclusie: dit kan niet goed zijn; 1 ltr. op < 1250 km . Als ik de verhalen op de diverse site's lees, is dat voor sommige nog niet een reden om over te gaan tot reparatie/revisie van de motor. Ik heb samen met mijn vakgarage in onze woonplaats alle mogelijkheden bekeken en ook wat de meest effectieve oplossing was voor het olieverbruik. Dan kom je (automatisch) uit bij TSC de Betuwe. Zelf hechtte ik veel waarde om op de hoogte te worden gehouden van het verloop van deze ingrijpende klus. Aan die wens is ruimschoots voldaan. De belangrijkste aanbeveling is natuurlijk dat de reparatie voor een nette prijs en zeer kundig is uitgevoerd. Ik mag en zal u bij ieder aanbevelen als het gaat om dit type reparaties; chapeau ! m.v.g., GJ

een klant uit Veenendaal

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Goed te horen dat u onze dienstverlening zo waardeert en dat u ons zo sterk aanbeveelt! Team TSC De Betuwe

Audi A5 laten repareren

26/06/2018

Mijn Audi a5 laten repareren, verbruikte te veel olie. Keurig uitgevoerd en altijd netjes te woord gestaan. Bedankt!

Rik

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hallo Rik, Hartelijk dank voor de positieve terugkoppeling! Het doet altijd goed om te horen dat ons werk maar ook onze klantgerichte instelling op waarde worden geschat! Team TSC

Olieverbruik opgelost

19/06/2018

Mijn 8 jaar oude C4 Picasso met THP motor ( ja die van BMW en Mini, verbruikte bijna meer olie dan benzine. (Ruim 138000km) 2 ltr op 1000km. Inhouden bij constante snelheid en heel traag schakelen. Dus opzoek naar een bedrijf dat hier iets mee kon. Ik kwam dus terecht bij TSC de Betuwe. Mail gestuurd en kort erna een telefoontje van Peter. Goede werk en prijsafspraak gemaakt. Rondleiding gehad in bedrijf. Na een werk de auto weer opgehaald. Wat een verschil in rijden/schakelen. Als het beloofde verbruik van olie 1 op 6000 is ben ik weer blij.

Martin

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hallo Martin, Namens het team van TSC De Betuwe dank voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en dat we je Picasso een ‘2e leven’ hebben kunnen geven en dat je er weer plezier aan beleeft!

Top gerepareerd! Bedankt.

05/06/2018

In februari mijn seat met een 1.8 tfsi motor laten repareren vanwege het hoge olie verbruik, om de 500 km een liter. Nu na 6000km! nog geen druppel verbruikt. Top gerepareerd! Bedankt.

Gerk Timmer

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hallo Gerk, Goed te horen dat je tevreden bent met de reparatie en onze service! Namens ons team hartelijk dank voor je review! Team TSC

Service en kwaliteit!

26/03/2018

Service en kwaliteit, dit zijn de eerste 2 woorden die in mijn hoofd opkomen wanneer ik denk aan mijn ervaringen met TSC de Betuwe. Ongelofelijk veel pech gehad met mijn Golf maar Peter van TSC heeft mijn vertrouwen in de auto toch weten te herstellen! Altijd keurig te woord gestaan en van de resultaten tot de afwikkeling altijd erg tevreden geweest. Ookal is het een half uurtje rijden, ik zal hier zeker mijn toekomstige auto’s in onderhoud houden!

Jelle

Response from TSC de Betuwe B.V.

Hallo Jelle, Goed te horen dat je onze service en kwaliteit zo hoog inschat! Dat vinden we ook uitermate belangrijk. Fijn dat jij dat ook zo ervaren hebt! Dank voor je review! TSC-team

Mijn Audi "misbruikt" geen olie meer

05/03/2018

Ik ben superblij!! Mijn Audi had het beruchte “olie verbruikprobleem” door de zuigerveren… Audi neemt geen verantwoording, dus ik moest een andere oplossing bedenken. TSC in Geldermalsen biedt oplossing voor dit probleem. Gezien het werk wat verricht is, is de prijs eigenlijk best laag! En super gedaan. Mijn Audi “misbruikt” nu geen olie meer, en de auto loopt weer lekker pittig. Ik merk echt verschil. En de klantenservice is top. Er is b.v. een leenauto beschikbaar. En ook andere dingen zijn gewoon te bespreken en op te lossen. Ik kan het iedereen aanraden het “olieprobleem” hier te laten oplossen. De prijs weegt zeker op tegen de waardevermindering van je auto door dit olieprobleem. Ik kon mijn auto mét olieprobleem bij dealers alleen nog maar inruilen door 5000 euro minder aan inruil te ontvangen. 🙁 De kosten van laten maken bij TSC zijn minder, dus daar heb ik voor gekozen. Ik ben blij met deze keuze. nu kan ik weer jaren rijden en hoef ik ‘m niet in te ruilen want de auto loopt weer als een nieuwe!!!

Rian

Response from TSC de Betuwe B.V.

Fijn te horen dat de auto het weer naar behoren doet! En natuurlijk ook super om te horen dat onze service wordt gewaardeerd! Dank! TSC-team

Eerlijk en prima bedrijf

02/01/2018

Reparatie kon binnen een week en werd binnen de afgesproken tijd gedaan. Goede uitleg wat er gerepareerd was en kon tevens een leenauto meekrijgen tegen een zeer schappelijke prijs. Kortom een eerlijk en prima bedrijf.

A.M Oorschot

Response from TSC de Betuwe B.V.

Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening en hartelijk dan voor deze review! TSC-team