Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Goed advies gehad bij olieverbruik van een BMW ( gemodificeerde olie aanvoerleiding van de turbo )

5,0 rating
21/08/2019
J.W.

seat exeo 1.8 uit 2011 olie verbruik

5,0 rating
04/08/2019

Zeer goed geholpen door Peter Sap van TSC de betuwe, omdat er veel verschillende verhalen en (be)handelingen op internet staan bij verschillende bedrijven over het bekende olieschraapveer probleem bij audi/seat/vw/skoda en veel verschillende ervaringen van klanten, was ik nogal sceptisch over de reparatie. Heel veel mail contact gehad met Peter Sap en hij bleef mij iedere keer weer met veel vriendelijkheid en geduld terug mailen. Dit zorgde voor veel vertrouwen in het bedrijf bij mij. Verder is TSC de betuwe transparant in hun werkwijze en lichtte zij je hier ook graag over in, erg fijn!
Uiteindelijk dan ook hier mijn auto laten repareren. Nu ruim anderhalve maand verder is het olie probleem nog steeds opgelost.
En gebruikt de motor geen/nauwelijks olie.
Volgende maand met de auto op vakantie en dan hopelijk nog steed geen problemen.

charina gravemaker

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte mevrouw Gravemaker,
Hartelijk dank voor uw review en fijn dat we het door u in ons bedrijf gestelde vertrouwen waard zijn gebleken! Alvast een fijne vakantie met uw auto toegewenst en we blijven graag op de hoogte.
Nogmaals dank!
Team TSC De Betuwe

Olieverbruik TFSI audi a4 allroad

5,0 rating
16/07/2019

Perfecte service aan afgesproken prijs met vervangwagen. Een schande dat de concessiehouder binnen wettelijke termijn niet zelf tussenkwam.

Luc

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor de review!
Team TSC

Mini coupe s olieverbruik

5,0 rating
28/06/2019

Mini olieverbruik is opgelost , goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat tot nu toe.

Dick Dekker

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Dekker,
Dank voor de lovende woorden en fijn dat u zo tevreden bent!
Team TSC

Passat variant 1.8 TSI

5,0 rating
27/06/2019

via via bij TSC terecht gekomen en vanaf het eerste moment goed en vertrouwd gevoel gekregen over de uitleg van het bekende probleem , hoog olie verbruik bij mijn Passat bj 2010.
de auto gisteren weer opgehaald en hij rijdt weer super, ook nog een garantie van 2 jaar erbij al met al voor iedereen met motor problemen is TSC de Betuwe een echte aanrader.
Peter en zijn team thanks voor de goede service en uitleg gedurende de tijd.
hoop dat de gebakjes gesmaakt hebben:)

Eric

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant, beste Eric,
Dank voor deze review en natuurlijk de lekkere tractactie 😉 !
Team TSC

A5 2.0 tfsi

5,0 rating
16/03/2019

Gisteren onze a5 2.0 tfsi gaan ophalen. Deze had het gekende probleem met het olieverbruik. Supervriendelijke ontvangst, goeie uitleg en redelijke prijs. Ik kan niet meer zeggen dan dat we tevreden zijn. Weer zorgeloze kilometers en met 24 maand garantie op de herstelling! Zeker een aanrader!!

Carter sam

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor de lovende review! We zijn blij dat we u naar behoren hebben kunnen helpen en wensen u veel onbezorgde en ‘olie-loze’ kilometers toe!
Team TSC De Betuwe

Bmw 520D 2011 160000 KM

1,0 rating
15/02/2019

Mijn tweede BMW waarbij de distributieketting problemen geeft. Bij de eerste Bmw breekt de ketting op 140000 km (4.5jaar oud) en loopt de motor volledig in elkaar. Bmw amsterdam doet niks kosten rond 7000 euro. Nu mijn tweede Bmw volledig in onderhoud bij de dealer wil niet meer starten voor de deur. Auto wordt naar Bmw naarden gesleept en diagnose is dat de distributieketting uitgerekt is en de motor er uit moet . Auto te oud volgens Bmw en net boven 150000 km om mij tegemoet te komen. Kosten rond de 4000 euro voor reparatie. Toen ben ik online gaan zoeken naar een garage met Bmw distributieketting reparatie ervaring en kwam uit bij Tsc de Betuwe. Fantastisch geholpen en ook al mijn ander onderhoud inclusief Apk gelijk laten uitvoeren. Auto netjes thuis afgeleverd en had van begin tot eind het gevoel dat ik gehopen werd ipv bang was dat ik onnodig veel moest betalen voor onderdelen en reparatie uren zoals iedereen bij Bmw gewend is. Peter Sap heeft alles netjes volgens afspraak afgehandeld. Helemaal geweldig. Veel dank!

Joris van der Heijde

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Van der Heijde,
Dank voor uw uitgebreide beoordeling en lovende woorden! Goed te horen dat onze specialisatie op zware motorschades z’n vruchten afwerpt!
Team TSC

SEAT EXEO 1.8TSI

5,0 rating
15/02/2019

Nadat wij er pijnlijk achter gekomen zijn dat onze recent aangeschafte EXEO een olie slurper bleek te zijn, zijn we op zoek gegaan naar een werkplaats om de motor te laten reviseren. TSC bleek ons een goede keuze. Het personeel is vriendelijk, belangstellend en niet geheel onbelangrijk zeer kundig! De recensies liegen er niet om!
Onze EXEO was binnen de afgesproken tijd klaar en ook de kosten waren volgens opgave. De auto rijdt weer als een zonnetje en het olie verbruik is weer zoals het hoort te zijn. Wat op mij nog de meeste indruk maakt is de keiharde 24 maanden en ongelimiteerde km garantie op de reparatie!
Kijk, dat is pas vertrouwen hebben in je monteurs en service naar je klanten!
Top gedaan team TSC!

Albert van der Hout

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Van den Hout,
Dat doen we het liefste, indruk maken! 😉 Ons werk, onze prijs, onze voorwaarden maar vooral onze dienstverlening moet een positieve indruk achterlaten. Fijn dat we daar bij u in geslaagd zijn.
Hartelijk dan voor uw lovende beoordeling!
Team TSC

Audi A5 Cabrio 2,0 TFSI Quattro

5,0 rating
17/01/2019

Hallo Peter SAP,
ich bin bereits seit dem 31. Mai 2018 ein zufriedener Kunde von Ihnen, Mein Audi wurde “damals” in nicht einmal 3 Tagen modefiziert und repariert. Der Oelverbrauch von fast 1 Liter pro 1000 wurde Stand Januar 2019 nach 10.000 gefahrenen Kilometern auf 0,07 pro 1000 Kilometern herutergefahren. (also vorher fast 10 Liter – jetzt 0,7 Liter) Eine professionelle Leistung
zum echten Paket Kampfpreis . Albrecht Püschel aus Essen in NRW

Anonymous

Response from TSC de Betuwe B.V.

Sehr geehrter Herr Püschel,
Herzlichen Dank für Ihre Bewertung! Mittlerweile konnten wir mehreren hunderte deutschen Kunden zur voller Zufriedenheit helfen! Schön zu hören, dass auch Sie dazu gehören!
Team TSC

Vakmannen

5,0 rating
22/10/2018

De officiële VW dealer A-Point Amsterdam zuid-oost liet mij en kon geen diagnose stellen. Ben zeer blij met deze specialisten. Hebben zowel storing als hoog olieverbruik verholpen. Rijdt sinds 2 weken weer als een speer. Blij dat er nog vakmannen zijn!

P Reinewald

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Reinewald,
Super dat we u zo goed van dienst konden zijn! Dank voor de positieve beoordeling!
Team TSC