Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Vakbekwaam en fijn ontvangst

5,0 rating
25/03/2020

Audi 1.8 TFSI 128.000 km, olieverbruik 1 op 400. Een maand geleden revisie gehad, inmiddels 1000 km verder en geen spatje olie verbruikt. Fijne ontvangst met rondleiding en eerlijk en heldere uitleg. Na afloop kun je de versleten, vervangen onderdelen bekijken. Specialisten zonder poespas.

Guus

Guter Service

23/01/2020

Bei einer Gesamtlaufleistung von 79000 KM verbrachte mein Audi A4 1Liter auf 700 Km
Mittlerweile bin ich nach der Instandsetzung ca 2000 Km gefahren und musste noch kein Öl nachschütten.
Alles in allem hat sich die Instandsetzung gelohnt, durch die Werkstatt TSC de Betuwe habe ich einen sehr guten Service erfahren.
Kann ich uneingeschränkt weiterempfehlen.

Peter Spiegelberg

Sehr freundlich, professionell und kompetent.

5,0 rating
12/01/2020

Hallo Herr Sap,
die Reparatur an unserem Audi A5 2.0 TFSI im November 2019 wegen des hohen Ölverbrauchs von mehr als 1 L Öl auf 500 km hat super geklappt. Wir sind mittlerweile mehr als 3000 km gefahren und haben nahezu keinen Ölverbrauch. Es war eine gute Entscheidung den Wagen bei ihnen reparieren zu lassen. Durch ihre professionelle und freundliche Beratung fühlten uns bei ihnen von Anfang an sehr gut aufgehoben. Weiter so. Wir werden sie weiterempfehlen.
Mit freundlichen Grüßen
Jürgen Neumann

Jürgen Neumann

Response from TSC de Betuwe B.V.

Sehr geehrter Herr Neumann,
Wir sind stolz zu hören, dass Sie unseren Service und unsere Dienstleistungen so hoch schätzen! Super zu hören, dass das Auto kein Ölverbrauch mehr hat. Und natürlich herzlichen Dank für die uneingeschränkte Weiteremphelung!
Danke!
Team TSC

Audi 2.0 tfsi olie verbruik

5,0 rating
27/12/2019

Ook mijn mooie Audi 2.0 tfsi gebruikte olie, na een snelle afspraak en snelle maar goede reparatie nu nog altijd geen meldingen.
je trekt de motorkap open en het ziet er werkelijk als nieuw uit
zeer goed geholpen en alles word goed en duidelijk uitgelegd

kevin

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Fijn te horen dat u weer optimaal kunt genieten van uw prachtige Audi! We zijn blij dat we daar een tevredenstellende bijdrage aan hebben kunnen leveren!
Team TSC

Fijn bedrijf

5,0 rating
23/12/2019

In juni 2019 is er een gereviseerd onderblok ingezet (nieuwe cilinders, nieuwe zuigers, en nieuwe zuigerveren). Nu zijn we 8.000 km verder en er hoeft nog steeds geen druppel olie bij.
Er was goede uitleg, duidelijke afspraken en die zijn ook nagekomen. Wij zijn blij dat wij met jullie in contact zijn gekomen, niks geen vaag gedoe, keiharde beloftes , bedankt. C. van Zuijlen

C. van Zuijlen

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer van Zuijlen,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Team TSC

Olie verbruik passat 1.8 model 2011

5,0 rating
23/12/2019

Beste Peter,
 
Bedankt dat je het probleem mbt olie verbruik hebt kunnen oplossen tegen een zeer scherpe prijs hoewel €2700,- wel een rib uit ons lijf is. Wagen is een week weggeweest. In juni 2019. Inmiddels zijn wij naar perpignan fr op vakantie geweest en hebben na ophaal inmiddels 7500km gereden zonder olie verbruik. Voor de revisie was dit 1 liter op 800km. Uitleg en ontvangst is rustig en perfect. Fijn dat je mij even een rondleiding hebt willen geven hoe jullie te werk gaan. Ik heb je inmiddels bij een goede vriend van mij kenbaar gemaakt van Dima Automotive te Alkmaar.. ga zo door nogmaals bedankt.
 
Vriendelijke groet,
 
René S

René S

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super bedankt voor uw mooie woorden! En tof dat u ons aanbeveelt bij uw vrienden!
Team TSC

BMW Ketting vervangen

5,0 rating
23/12/2019

Ook mijn BMW was aan de beurt om de ketting te vervangen, uit voorzorg, maar, na achteraf bleek was het niets te vroeg, zoveel speling zat er al in.
Auto rijdt weer als nieuw.
Zeer goede service en duidelijke afspraken, vooral meedenkend omdat ik de week na hemelvaart een afspraak had, zijn ze zo coulant geweest de leen auto pas van de maandag in te laten gaan ondanks dat ik op de woensdag voor hemelvaart mijn auto al gebracht had.
Echt top en voor iedereen een aanrader.

C. Hokke

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor de lovende woorden en de heldere aanbeveling!
Team TSC

Zeer tevreden

4,0 rating
20/12/2019

Eerlijk, goed en betrouwbaar

Harold

Response from TSC de Betuwe B.V.

Beste klant, dank voor uw review!
Team TSC

BMW 320i nieuwe ketting

5,0 rating
14/12/2019

Door de vele positieve reviews uitgekomen bij TSC de Betuwe. Hier uit voorzorg een nieuwe ketting met toebehoren laten plaatsen bij mijn 320i uit 2013. In het voorafgaande gesprek werd er duidelijk en informatief uitgelegd wat er allemaal gedaan zou worden en waarom . Na afloop werden de vervangen onderdelen getoond met de mogelijkheid deze mee te nemen . De auto zag er uit alsof er nooit aan gewerkt was… zo schoon en netjes was alles gedaan….. super. Auto rijd als een zonnetje…. Ik ben er heel blij mee. Al met al dus super tevreden met het resultaat…. bedankt TSC de Betuwe.

marcel

Response from TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Uw beoordeling gaat precies over de punten die wij van belang vinden: openheid en eerlijkheid en het oplossen van problemen tegen een faire prijs! U blij, wij blij!!
Hartelijk dank dan ook voor deze mooie woorden!
TeamTSC

Naar volle tevredenheid!

5,0 rating
10/12/2019

Werkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd

Henny de Groot

Response from TSC de Betuwe B.V.

Beste klant,
Dank voor deze krachtige review!
Team TSC