Reviews

TSC de Betuwe is benieuwd naar uw mening!

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten via het onderstaande formulier.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 15 reviews
by Riane on TSC de Betuwe

Ik ben superblij!! Mijn Audi had het beruchte "olie verbruikprobleem" door de zuigerveren...
Audi neemt geen verantwoording, dus ik moest een andere oplossing bedenken.
TSC in Geldermalsen biedt oplossing voor dit probleem. Gezien het werk wat verricht is, is de prijs eigenlijk best laag! Super gedaan. Mijn Audi "misbruikt" nu geen olie meer, en de auto loopt weer lekker pittig. Ik merk echt verschil. En de klantenservice is top. Er is b.v. een leenauto beschikbaar. En ook andere dingen zijn gewoon te bespreken en op te lossen. Ik kan het iedereen aanraden het "olieprobleem" hier te laten oplossen.
De prijs weegt zeker op tegen de waardevermindering van je auto door dit olieprobleem. Ik kon mijn auto mét olieprobleem bij dealers alleen nog maar inruilen door 5000 euro minder aan inruil te ontvangen. 🙁
De kosten van laten maken bij TSC zijn minder, dus daar heb ik voor gekozen. Ik ben blij met deze keuze. nu kan ik weer jaren rijden en hoef ik 'm niet in te ruilen want de auto loopt weer als een nieuwe!!!
Oh...en betreft het olieverbruik....: vóór reparatie bij TSC verbruikte de auto uiteindelijk 1 liter olie op 500-700 km. En nu ná reparatie, ik ben nu bijna een jaar verder: halve liter op 10.000 km!!!!
Dus gewoon doen! En ook de klantenservice en nazorg is dus supergoed! Dat is natuurlijk net zo belangrijk.
Bedankt TSC!!

Hallo Riane,

Je hebt het vertrouwen en plezier in je auto weer terug; dat is het belangrijkste! We vinden het super dat wij daar een bijdrage aan konden leveren! En natuurlijk hartstikke bedankt dat je ons zo sterk aanbeveelt!

Team TSC

by Rik on TSC de Betuwe

Mijn Audi a5 laten repareren, verbruikte te veel olie.

Keurig uitgevoerd en altijd netjes te woord gestaan.

Bedankt!

Hallo Rik,

Hartelijk dank voor de positieve terugkoppeling! Het doet altijd goed om te horen dat ons werk maar ook onze klantgerichte instelling op waarde worden geschat!

Team TSC

by Martin on TSC de Betuwe

Mijn 8 jaar oude C4 Picasso met THP motor ( ja die van BMW en Mini, verbruikte bijna meer olie dan benzine. (Ruim 138000km) 2 ltr op 1000km. Inhouden bij constante snelheid en heel traag schakelen. Dus opzoek naar een bedrijf dat hier iets mee kon. Ik kwam dus terecht bij TSC de Betuwe. Mail gestuurd en kort erna een telefoontje van Peter. Goede werk en prijsafspraak gemaakt. Rondleiding gehad in bedrijf. Na een werk de auto weer opgehaald. Wat een verschil in rijden/schakelen. Als het beloofde verbruik van olie 1 op 6000 is ben ik weer blij.

Hallo Martin,
Namens het team van TSC De Betuwe dank voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en dat we je Picasso een '2e leven' hebben kunnen geven en dat je er weer plezier aan beleeft!

by Gerk Timmer on TSC de Betuwe

In februari mijn seat met een 1.8 tfsi motor laten repareren vanwege het hoge olie verbruik, om de 500 km een liter. Nu na 6000km! nog geen druppel verbruikt. Top gerepareerd! Bedankt.

Hallo Gerk,

Goed te horen dat je tevreden bent met de reparatie en onze service! Namens ons team hartelijk dank voor je review!

Team TSC

by Jelle on TSC de Betuwe

Service en kwaliteit, dit zijn de eerste 2 woorden die in mijn hoofd opkomen wanneer ik denk aan mijn ervaringen met TSC de Betuwe. Ongelofelijk veel pech gehad met mijn Golf maar Peter van TSC heeft mijn vertrouwen in de auto toch weten te herstellen! Altijd keurig te woord gestaan en van de resultaten tot de afwikkeling altijd erg tevreden geweest. Ookal is het een half uurtje rijden, ik zal hier zeker mijn toekomstige auto's in onderhoud houden!

Hallo Jelle,

Goed te horen dat je onze service en kwaliteit zo hoog inschat! Dat vinden we ook uitermate belangrijk. Fijn dat jij dat ook zo ervaren hebt!

Dank voor je review!

TSC-team

by Rian on TSC de Betuwe

Ik ben superblij!! Mijn Audi had het beruchte "olie verbruikprobleem" door de zuigerveren...Audi neemt geen verantwoording, dus ik moest een andere oplossing bedenken.TSC in Geldermalsen biedt oplossing voor dit probleem. Gezien het werk wat verricht is, is de prijs eigenlijk best laag! En super gedaan. Mijn Audi "misbruikt" nu geen olie meer, en de auto loopt weer lekker pittig. Ik merk echt verschil. En de klantenservice is top. Er is b.v. een leenauto beschikbaar. En ook andere dingen zijn gewoon te bespreken en op te lossen. Ik kan het iedereen aanraden het "olieprobleem" hier te laten oplossen.De prijs weegt zeker op tegen de waardevermindering van je auto door dit olieprobleem. Ik kon mijn auto mét olieprobleem bij dealers alleen nog maar inruilen door 5000 euro minder aan inruil te ontvangen. :-(De kosten van laten maken bij TSC zijn minder, dus daar heb ik voor gekozen. Ik ben blij met deze keuze. nu kan ik weer jaren rijden en hoef ik 'm niet in te ruilen want de auto loopt weer als een nieuwe!!!

Fijn te horen dat de auto het weer naar behoren doet! En natuurlijk ook super om te horen dat onze service wordt gewaardeerd!
Dank!

TSC-team

by A.M Oorschot on TSC de Betuwe

Reparatie kon binnen een week en werd binnen de afgesproken tijd gedaan.Goede uitleg wat er gerepareerd was en kon tevens een leenauto meekrijgen tegen een zeer schappelijke prijs.Kortom een eerlijk en prima bedrijf.

Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening en hartelijk dan voor deze review!

TSC-team

by Peter Verschuure on TSC de Betuwe

Mijn distributieketting had een tandje overgeslagen met als gevolg dat de kleppen door de zuiger geslagen waren. Met TSC in contact gekomen en ben verrast door de aangename manier waar ik het gesprek gevoerd heb. Dat gaf gelijk een goed gevoel. Ook bij het ophalen kwam ik met de trein en zij hebben zelf aangeboden om mij van het station te halen. Dat lijkt een kleine geste maar het is hoe ze daar met klanten omgaan. De auto rijdt nu weer supergoed. Ze hebben een klein minuscuul lekje gevonden in de radiator, die ze ook gelijk vervangen hebben. Mijn garage heeft nog een inspectie uitgevoerd. Alles prima. Ook dat ik een jaar garantie krijg op de werkzaamheden is niet niks.

Beste Peter, fijn dat we je van dienst konden zijn en de auto weer naar behoren presteert. En natuurlijk super om te horen dat onze dienstverlening gewaardeerd wordt! Dank!

TSC-team

by Theo on TSC de Betuwe

Top bedrijf daar kunnen een hoop dealers(Importeurs) wat van leren .Service Top.Weer geweldig geholpen.

Hallo Theo, dank voor deze korte maar krachtige uiting van waardering! Super!

TSC-team

by Eggbert on TSC de Betuwe

Audi S5 met V8 motor de distributie ketting vernieuwd wat een ingrijpende klus was. Deze reparatie is vakkundig en goedkoper uitgevoerd dan door een VAG garage. Dank Eggbert

Hallo Eggbert, goed te horen dat je tevreden bent en onze dienstverlening op waarde schat! Dank daarvoor!

TSC-team

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»